ADANA / YÜREĞİR - Anadolu Ortaokulu

OKULUMUZDA ADANA'DA İLK "HAREZMİ EĞİTİM MODELİ" UYGULANACAKTIR

2017-2018 Eğitim öğretim yılı " Geleceğin Eğitimine Katkı Ödülleri" yarışmasında Türkiye 1.si seçilen Harezmî Eğitim Modeli, disiplinlerarası yaklaşımı yeniden yorumlayarak farklı disiplinlerin eş değerde yer aldığı, iş birliğini benimseyen, fen ve bilgisayar bilimi öğretimini, sosyal bilim dalları ile bütünleştiren, bilgi işlemsel düşünme becerilerinin hayata adapte edildiği, programlama ve öğretim araçlarının etkin kullanıldığı, robotik ve oyun tasarımı ile eğlenerek üreten, kendini sürekli güncelleyen disiplinlerarası bir eğitim modelidir.

Harezmi Eğitim Modeli ile ilgili bilgiye ulaşmak için https://harezmi.meb.gov.tr tıklayınız.

Okulumuzda Adana'da ilk defa gerçekleştirilecek bir eğitim modeli olan "Harezmi Eğitim Modeli" uygulanacaktır. Bu eğitim modeli okulumuz müdür yardımcıları Neslihan ÖZCAN, İsmet Olcay ERDOĞAN, okulumuz öğretmenlerinden Tuğba İŞİN CANLI ve  Duygu DOĞAN rehberliğinde gerçekleştirilecektir.

08-02-2024

Yayın: 08.02.2024 - Güncelleme: 08.02.2024 09:26 - Görüntülenme: 53